Chinese voice-over

China specialist sinds 1996

 

LBS heeft directe contacten met geluidsstudio’s in China die beschikken over meerdere acteurs en commentators die accentloos Chinees als moedertaal spreken. De geluidsstudio’s beschikken over alle benodigde apparatuur, opnamestudio’s en stemmen die noodzakelijk zijn om uw voice-overs tot een succes te maken.

Via ons komt u in contact met echte stemacteurs, commentators en opnametechnici. Alle opnames worden nog eens extra gecontroleerd door Chinese opnametechnici waarbij gekeken wordt naar accent, intonatie en leesfouten.

De opnames worden gemasterd, zodat u een kristalhelder geluid krijgt dat volledig overeind blijft staan als het wordt begeleid door achtergrondmuziek en geluidseffecten.

Iedere productie kan in principe om zijn eigen stem vragen. Een voice-over voor een documentaire is bijvoorbeeld heel iets anders dan een stem die bij computerspellen worden gebruikt. Niet alleen de klank van de stem is hierbij van belang, maar ook de snelheid van spreken, het accent en de intonatie. Maar een voice-over valt of staat ook bij een goede vertaling. Zonder een goede vertaling kan de stem nog zo goed zijn, maar dan is het eindresultaat toch niet goed. Het heeft daarom onze voorkeur dat wijzelf ook de vertaling maken.

Goede voice-over is kostbaar om te maken. Wij werken namelijk niet met mensen die met alle goede bedoelingen vanachter een keukentafel uw opname maken, maar wij werken vanuit een professionele opnamestudio met professionele stemacteurs. En achteraf voeren wij nog controles uit op de juistheid en de lengte van de gesproken teksten.

Hieronder kunt u een aantal voorbeelden afluisteren van de stemacteurs die voor ons werken. Al naar gelang de snelheid van uw internetverbinding kan het enkele seconden duren voordat de opname start.

 Vraag direct een offerte aan

Voorbeeld mannelijke stemacteurs

 

Mannelijke stemacteur 1

Mannelijke stemacteur 2

Mannelijke stemacteur 3

Mannelijke stemacteur 4

Mannelijke stemacteur 5

Mannelijke stemacteur 6

Mannelijke stemacteur 7

Mannelijke stemacteur 8

 

Voorbeeld vrouwelijke stemacteurs

 

Vrouwelijke stemacteur 1

Vrouwelijke stemacteur 2

Vrouwelijke stemacteur 3

Vrouwelijke stemacteur 4

Vrouwelijke stemacteur 5

Vrouwelijke stemacteur 6

Vrouwelijke stemacteur 7

Vrouwelijke stemacteur 8

 Vraag direct een offerte aan